ACTUEEL VOLGENS DE PRINT PROFESSOR

Nieuwe klanten en goed-om-te-weten-nieuwtjes

AOV supplementen

Display zo groen als de natuur

AOV is een Nederlandse bedrijf, dat bij het samenstellen van haar supplementen uitsluitend gebruik maakt van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. AOV gelooft dat de natuur de juiste ingrediënten geeft voor een gezonde geest en een gezond lichaam. AOV heeft een breed aanbod van supplementen in totaal twaalf categorieën. Ze worden aangegeven met een nummer: de 100 nummers zijn multivitaminen en mineralen. De Print Professor ontwikkelde een display zo natuurlijk groen als de natuur zelf.

LINKXS

Managementgame in bijzondere box

LinkXs van InContext Consultancy is een enerverende managementgame voor bedrijven en gericht op samenwerking, ondersteuning, concurrentie en conflict. Bij Linkxs draait het om attitude en skills. Het kan gespeeld worden door mensen met een uiteenlopend opleidings- en werkniveau. De Print Professor werd benaderd voor de ontwikkeling en productiebegeleiding van een kleurrijke gamebox met laser gestansde puzzelkaarten en een kunststof deksel.

VANS

Kunststof display met echte zool

De schoenen van de Amerikaanse fabrikant Vans staan bekend om hun grip op skateboards. Ze werden enorm populair onder skateboarders. Later werd het assortiment uitgebreid en tegenwoordig zijn er meer dan 60 modellen Vans schoenen in allerlei stijlen. De Print Professor kreeg de niet-alledaagse vraag een kunststof display met de echte Vans “waffle grip” zool te ontwikkelen en de productie te begeleiden. Op de display een foot-print in zeefdruk.